Ventus Publishing ApS

Kategorier

Om Ventus

Ventus er et dansk bogforlag, der siden 1988 har udgivet bøger målrettet de gymnasiale og videregående uddannelser samt erhvervslivet.

Ventus har fra start gjort sig bemærket ved at tilbyde anderledes værktøjer til erhvervsstuderende, undervisere og andre interesserede. Visionen er at være konstant på forkant med udviklingen og dermed hele tiden kunne tilbyde tidssvarende uddannelsesmateriale. Dette skal opfattes af medarbejdere og omverdenen som et ønske om at være de studerendes foretrukne forlag.

Ventus udgivelserne henvender sig primært til studerende, undervisere og andre, der interesserer sig for erhvervsrelaterede tekster. Bøgerne spænder over en bred vifte af niveauer og kan derfor tilbyde udfordringer til både de gymnasiale og de videregående uddannelser.

Til de gymnasiale uddannelser udgiver Ventus en lang række studiebøger inden for bl.a. engelsk, tysk og matematik. Bøgerne indeholder omfattende opgavemateriale, der direkte relaterer til bøgernes øvrige indhold, og kan hjælpe underviserne til at udfordre eleverne.

Ventus udgiver også en lang række bøger til studerende på videregående uddannelser. Det drejer sig bl.a. om lærebøger og supplerende litteratur indenfor en række sprog samt økonomi, statistik, finansiering og markedsføring.

Ud over de traditionelle trykte publikationer udgiver Ventus også elektroniske udgivelser. De elektroniske udgivelser omfatter både udgivelser på cd-rom, online-opgavesamlinger samt det innovative bogkoncept FreE-Learnig, der gør udgivelserne gratis tilgængelige for alle studerende.

Ventus.dk

Her på ventus.dk vil du som bruger også finde andre features som f.eks. jobbank. Dette er nogle af vores nye tiltag, der i overensstemmelse med vores vision kan hjælpe de studerende og forbedre deres muligheder for at få job.

Øvrige Aktiviteter

Ventus har desuden følgende aktiviteter:

Grais bøger i PDF-format: bookboon.com

Adresser

Forlaget Ventus ApS
Bannestrupparken 57
7500 Holstebro
Tlf.: 97435488
CVR: 32 29 06 12

Log ind