Ventus Publishing ApS

Kategorier

Pragmatisk engelsk erhvervssprogsgrammatik - Problemløsergrammatik på handelshøjskoleniveau

Forfatter
Ole Buhl
SBN
87-89501-65-9
Edition
2. udgave
Publiceringsform
Trykt - Paperback
Antal sider
-
Pris
449,00 DKK

Erhvervssprogsgrammatikken har selvfølgelig stadig adresse til BA, ED og SPRØK, og den løser stadig de problemer, studerende på niveauet har, ved at spørge om dette eller hint er korrekt eller ukorrekt - og hvorfor?

MEN: den nye udgave er kommet af med de "børnesygdomme", førsteudgaver traditionelt har i form af "tyrkfejl" m.m., og næsten 3 års arbejde med den "gamle" udgave har selvfølgelig vist, hvor erhvervssprogsgrammatikken kunne forbedres og udvides. I den nye udgave er der tilføjet megen ny teori, og både eksempelmateriale og øvelsesmateriale er væsentligt udvidet. Grammatikken er i højere grad blevet kontrastiv mellem dansk og engelsk - absolut en styrke, hvor bogens omfattende øvelsesmateriale spiller en stor rolle, idet det både for studerende og undervisere rummer store muligheder for variationer i det engelske sprog.

Til hvert enkelt kapitel er der udarbejdet workshops (større øvelsessamlinger), der nu er indarbejdet i bogen. Disse workshops er udvidet og ført up-to-date, idet de ældste øvelser er udskiftet med nye aktuelle autentiske tekster.

Workshop-arbejdet bliver således aldrig kedeligt. Til bogens workshops er der udarbejdet facitlister, der nu også er indarbejdet i bogen. Det betyder, at "Pragmatisk engelsk erhvervssprogsgrammatik" rummer store muligheder for selvstudium.

Log ind