Ventus Publishing ApS

Kategorier

Engelsk-dansk handelsordbog - "For Many Reasons"

Forfatter
Dorthe Unnerup-Madsen
SBN
87-91477-16-6
Edition
1. udgave
Publiceringsform
Download (Windows)
Antal sider
-
Pris
449,00 DKK

Efter lanceringen af det nye Ventus.dk er aktiveringsprocessen ændret en smule. Nedenfor finder du en simpel vejledning til, hvordan du aktiverer din elektroniske handelsordbog.

Før du aktiver din ordbog over hjemmesiden, er det vigtigt:

 1. at du har installeret programmet.
 2. at du har noteret runtime-koden fra registreringsskærmen, der kommer op første gang du kører programmet.
 3. at du har købsbeviset med cd-nummeret fremme.

Aktivering af ordbogen

 1. Først skal du registrere dig som bruger på ventus.dk. Det gøres ved at trykke på knappen "ny bruger" i den blå bare i toppen. Herefter skal du udfylde de relevante informationer samt vælge en adgangskode. Når du fremover skal logge ind på ventus.dk vil dit login bestå af din emailadresse og den adgangskode du vælger her.
  Hvis du allerede er registreret som bruger kan du springe dette punkt over.
 2. Login med brug af din emailadresse og password via den blå bare i toppen.
 3. I den blå bare i toppen vil du nu se dit navn til venstre og i højre side af baren er der nu en række menu punkter. Klik på "Kode til E-ordbøger".
 4. Herefter kommer du til bestillingsformularen. Her skal du først indtaste runtimekoden, som kommer fra registreringsskærmen fra computeren. Herefter skal du indtaste det eller de cd-numre der står i dit købsbevis. Du skal indtaste dette/disse ud for den eller de ordbøger du gerne vil aktivere.
  Tryk herefter på "bestil aktiveringskode" (Hvis du har bestilt aktiveringskoder før, vil du først komme til en oversigt over tidligere bestilte koder, i tilfælde af at det er en af disse du mangler. Nederst kan du trykke på "bestil ny aktiveringskode" hvis du skal bruge en ny)
 5. Herefter vil du i løbet af én arbejdsdag modtage en aktiveringskode per e-mail.

Log ind