Ventus Publishing ApS

Kategorier

Dansk-engelsk + Dansk-tysk handelsordbog

Forfatter
Dorthe Unnerup-Madsen
SBN
Edition
Publiceringsform
Download (Windows)
Antal sider
-
Pris
799,00 DKK

"Kendskabet til Ventus handelsordbøger har gjort livet som selvstændig til en leg, når det gælder formuleringer af tilbud, kontrakter, garantier, brochurer, manualer etc. på diverse fremmedsprog, idet Ventus ordbøger fagligt spænder meget, meget vidt inden for formuleringer / oversættelser af problemkomplekser. Derudover opdateres ordbøgerne jævnligt, således at indholdet altid er up-to-date. Ventus udstrakte kompetence gør, at jeg kun varmt kan anbefale brugen af Ventus produkter – som i tillæg kan erhverves til en yderst rimelig pris. Besøg forlagets hjemmeside på www.ventus.dk og se det brede udvalg af produkter."
- Annette Fentz, A8

"Ordbøgerne er meget nemme at slå op i, og man får mange hele sætninger som eksempler at vælge imellem. De er en stor hjælp, når man skriver virksomhedsbreve"
- Martin Lysgaard, Stud. HA-INT, ASB

"Jeg brugte ordbøgerne når der skulle skrives forretningsbreve til vore kunder i Tyskland. Jeg kunne slå et ord op og se, hvordan det var blevet brugt i netop den sammenhæng, som jeg skulle bruge ordet i. Jeg vidste, at det var blevet stavet korrekt og sat ind i den rigtige sammenhæng. Ordet/vendingen var korrekt grammatisk, og det betød meget for mig.
Netop det, at jeg vidste, at det grammatiske var rigtigt, betød utrolig meget for mig, og netop derfor syntes jeg, at bøgerne var gode."
- Else Lykke – har tidligere arbejdet med eksport til Tyskland

Log ind