Ventus Publishing ApS

Kategorier

Dansk-spansk handelsordbog - "Por muchas razones"

Forfatter
Mariann Hansen
SBN
87-89501-97-7
Edition
Publiceringsform
Download (Windows)
Antal sider
-
Pris
449,00 DKK

Por muchas razones er den uundværlige handelsordbog for alle, der arbejder med oversættelser af breve og andre handelsfaglige tekster til spansk på handelsskoler, handelsgymnasier, øvrige erhvervsuddannelser, handelshøjskoler og andre læreanstalter samt i erhvervslivet.

I erhvervslivet er de elektroniske handelsordbøger yderst anvendelige for alle, der har brug for at kommunikere korrekt på spansk. Det inkluderer fx Speditører, Translatører, Kommunikationsmedarbejdere samt alle eksporterende virksomheder.

Handelsordbogens opbygning adskiller sig markant fra andre ordbøger på markedet. Brugeren får ikke blot oversat et ord, men kan tage hele sætninger og udtryk ud og indsætte i teksten.

Handelsordbogen er meget omfattende og indeholder bl.a. følgende områder: import og eksport, marketing, reklame, EU-terminologi, finansiering, jura, virksomhedsøkonomi, virksomhedsledelse, personaleforhold, informationsteknologi, nationaløkonomi, samfundsøkonomi, politik, forsikring, bank- og børsvæsen, arbejdsmarked og transport.
Handelsordbogens opbygning og indhold gør dem til det ideelle redskab for alle, der skal oversætte eller selv formulere tekster, breve og andre handelsrelaterede tekster.

Ventus Elektroniske Ordbøger
Med Ventus elektroniske handelsordbøger er det muligt at få endnu større glæde af bøgerne. Programmets opbygning er yderst brugervenlig og er baseret på den nyeste Windows-version. Under hvert opslagsord får brugeren et hurtigt overblik over de forskellige oversættelsesmuligheder. Derefter er det nemt at finde og udvælge den oversættelsesløsning, som passer bedst i den konkrete situation, eller få ideer til andre relevante formuleringer.

De elektroniske ordbøger er lige ved hånden, når man arbejder med sit tekstbehandlingsprogram, som f.eks. Word, og man kan kopiere fra ordbøgerne og indsætte de hele sætninger direkte i dokumentet efter behov.

Log ind