Ventus Publishing ApS

Kategorier

Dansk-fransk handelsordbog - "Pour de bonnes raisons"

Forfatter
Anna Thordal-Christensen
SBN
87-89501-40-3
Edition
2. udgave
Publiceringsform
Antal sider
-
Pris
399,00 DKK

"Ventus handelsordbøger er en stor hjælp til at formulere sig godt på engelsk, fordi de har så mange gode eksempler. Det har jeg haft utroligt stor gavn af på både handelsskolen og handelshøjskolen"
- Morten Bitsch, stud. merc., CBS

"Kendskabet til Ventus handelsordbøger har gjort livet som selvstændig til en leg, når det gælder formuleringer af tilbud, kontrakter, garantier, brochurer, manualer etc. på diverse fremmedsprog, idet Ventus ordbøger fagligt spænder meget, meget vidt inden for formuleringer / oversættelser af problemkomplekser. Derudover opdateres ordbøgerne jævnligt, således at indholdet altid er up-to-date. Ventus udstrakte kompetence gør, at jeg kun varmt kan anbefale brugen af Ventus produkter – som i tillæg kan erhverves til en yderst rimelig pris. Besøg forlagets hjemmeside på www.ventus.dk og se det brede udvalg af produkter."
- Annette Fentz, A8

"Ordbøgerne er meget nemme at slå op i, og man får mange hele sætninger som eksempler at vælge imellem. De er en stor hjælp, når man skriver virksomhedsbreve"
- Martin Lysgaard, Stud. HA-INT, ASB

"Jeg bruger primært ordbøgerne, når jeg skriver engelske breve, for de er gode til at højne og variere mit engelsk"
- Erik Bartholm, Økonomichef, Invacare

"Jeg brugte ordbøgerne når der skulle skrives forretningsbreve til vore kunder i Tyskland. Jeg kunne slå et ord op og se, hvordan det var blevet brugt i netop den sammenhæng, som jeg skulle bruge ordet i. Jeg vidste, at det var blevet stavet korrekt og sat ind i den rigtige sammenhæng. Ordet/vendingen var korrekt grammatisk, og det betød meget for mig.
Netop det, at jeg vidste, at det grammatiske var rigtigt, betød utrolig meget for mig, og netop derfor syntes jeg, at bøgerne var gode."
- Else Lykke – har tidligere arbejdet med eksport til Tyskland

Log ind