Ventus Publishing ApS

Kategorier

Kompetenceudvikling

Forfatter
Vibeke Walther Didriksen
SBN
87-91477-08-5
Edition
1. Udgave
Publiceringsform
Trykt - Blødt cover
Antal sider
180
Pris
298,00 DKK

”Kompetenceudvikling – fra teori til praksis” er den første på markedet, som integrerer det teoretiske med den hverdag mange i erhvervslivet står over for.

Bogen giver læseren et overblik over de teoretiske samt praktiske udfordringer og refleksioner, som kommer i kølvandet på begrebet kompetenceudvikling. Den forbinder det teoretiske og praktiske med cases fra forskellige virksomheder i Danmark. Konkret, søger den at forklare de teoretiske paradigmer, som er forudsætningen for, at man praktisk kan arbejde med kompetenceudvikling. Bogen både beskriver og illustrerer, hvordan arbejdet kan gribes an.

Bogen er skrevet af lektor på CBS og Syddansk Universitet i Human Ressource Management (HRM) Vibeke Walther Didriksen og er suppleret med kapitler skrevet af forskellige praktikere fra feks. Microsoft og Teknologisk Institut. Disse forfattere repræsenterer både interne og eksterne konsulenter, hvilket giver bogen et bredt og fyldestgørende billede af, hvordan nogle virksomheder arbejder med kompetenceudvikling. Bogen er skrevet i et letforståeligt sprog, som gør den anvendelig for både studerende, folk der har været på arbejdsmarkedet i flere år og andre, som interesserer sig for organisation, HRM, læring samt medarbejder- og kompetenceudvikling.

Bogen er et værktøj for alle, der ønsker at arbejde med kompetenceudvikling. Den giver således en praktisk anvendelighed og teoretisk forankring på området, som vil være til gavn for både nybegyndere og øvede.

Log ind